Köpvillkor

Köpvillkor för att handla hos avesta-hasse.se: Priserna hos avesta-hasse.se uppdateras löpande och är alltid aktuella. Alla varor säljs av en privatperson och ingen moms tillkommer för närvarande, då verksamheten är en hobby med liten omfattning.
Avesta-Hasse reserverar sig för felaktig information av teknisk eller mänsklig art. Är det något du undrar över, skicka ett email, så får du veta mer om jag kan svara.
I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive frakt. Inga tillägg för förpackningsmaterial eller andra avgifter tillkommer. Postens portosatser gäller. Jag använder mig huvudsakligen av Posten i dagsläget, men Schenker kan vara ett alternativ för tyngre objekt.

Betalningsvillkor: Än så länge kan du endast betala i förskott via Plusgiro eller via Swish. Logga in och handla – gå till kassan och ”checka ut”, så får du betalningsinstruktioner i ett email som skickas till dig när du godkänt köpet.  En första version av PayPal-betalning går också att använda.
Är du intresserad av något går det alltid att bara skicka ett email till mig, så kan vi lösa det den vägen också.
För närvarande expedieras endast ordrar inom Sverige.

Ångerrätt: Avesta-Hasse följer de lagar och föreskrifter som finns på området (distansavtalslagen). Din ångerrätt gäller under 14 dagar från det att du fått din vara levererad. Varorna skall returneras i originalemballage i oskadat och oanvänt/opåverkat skick.
Alla returer föregås alltid av kontakt och överenskommelse med mig. Köparen bekostar returfrakten.

email för kontakt: hasse(att)avesta-hasse.se          (att) = @

Leveranstid: Leveranstiden är normalt max 7 dagar, sommartid längre, beroende på vädret.